Dekseizoen , veranderingen , 2020 we gaan er vol tegenaan !

Lieve lezers ,van ons blog

Zoals altijd zeg ik dat het te lang geleden is dat we niks hebben geschreven zo nu ook , maar ik persoonlijk heb een hekel aan het woord druk. Men heeft tegenwoordig weinig tijd en ja dat komt mede omdat we geleefd worden en het druk hebben, maar om altijd maar het woord druk te gebruiken, ik krijg er de rillingen van. Probeer het tegenwoordig te verwoorden in nog HEUL VEUL te doen, mensen die me goed kennen die weten wat ik bedoel.
A fijn we zitten nu volop in het dek seizoen, komen net terug van een super vakantie in Canada, Frank zou er zoals hij zei ,zo kunnen gaan wonen het beviel hem wel , dat wijde en grote oppervlakte, soms ook erg stil , lange wegen, maar genoeg te zien .We hebben genoten van elkaar , van hetgeen we hadden gepland en natuurlijk de onverwachte dingen. En ja het is zeker voor herhaling vatbaar, wie weet ……
Net voor onze vakantie hebben we een top avond mogen mee organiseren bij van Eijck wijnkelders in Helmond, hierbij hadden we onze slager VSS MEAT uit Elspeet ( ja inderdaad onze lammeren gaan daar heen voor de slacht vakmensen )ook uitgenodigd en die hebben daar aan de gasten laten zien hoe men een half lam uitbeent, Kookcreatie tevens ook uit Helmond had hele mooie gerechten gemaakt en werden daar uitgeserveerd in het proef lokaal. Tim Monten medewerker bij van Eijck , had hele mooi wijnen uitgezocht wat elke gerecht af maakte, men was enthousiast vond de uitleg fijn en het vlees heerlijk wat wilde we nog meer , wellicht komt er een vervolg?…..
De ooien worden inmiddels gedekt , het grootste deel is al gedekt maar ze lopen lekker met zijn alle buiten in de wie, wat weer voor mooie plaatjes zorgt, helaas vorige week een mindere ochtend ,er was een zwanger schaap in de nacht op zijn rug gedraaid en kon niet meer terug draaien, wat maakte dat deze spijtig genoeg in de ochtend het niet had overleefd. Mocht U dus een keer een ooi zien die op zijn rug ligt draai hem even terug .
Vakantie was ook een moment om samen eens na te denken/ praten over vele dingen , wat heeft ons bezig gehouden en ga zo maar door. En ook dat we samen keuzes zijn gaan maken , wellicht denk u dadelijk het zijne ervan dat mag ,maar wij hebben onze eigen redenen en hebben deze weloverwogen gemaakt.
Maar 1 van de keuzes die we hebben gemaakt is dat we vanaf 1 januari 2020, dicht zijn op de vrijdag ochtend, zaterdags open zijn zoals u van ons gewend bent. En verder op afspraak .
We hopen op U begrip, en dat het geen waarom we deze keuze hebben gemaakt voor ons een juiste is .
Niet gevreesd er komt weer heerlijk lamsvlees aan!!!
We zijn met volop nieuwe ideeën bezig, en gaan proberen om 2020 voor ons wederom een heel mooi jaar te maken .
Voor nu is er weer even genoeg gezegd, en getypt.
Zoals ik al eerder zei , ik heb nog HEUL VEUL TE DOEN!!! , samen met Frank gaan we weer werken aan een hele drukke tijd .

liefs van ons

Eén gedachte over “Dekseizoen , veranderingen , 2020 we gaan er vol tegenaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *