ONTHAASTEN, ONTSTRESSEN, ZEN WORDEN , DE TAAL VAN DE SCHAPEN ,lAMMETJES KNUFFELDAG

lieve lezers,volgers, agrarische mensen , boeren ,burgers en buitenlui en iedereen die ik vergeet.

Het is te lang geleden ik weet het …….. maar soms dan is het woord “DRUK” hier ook weleens aanwezig.Ik zelf heb een gruwel hekel aan het woord te druk want als je echt wat wilt dan neem je daar de tijd en energie voor , dan is juist de tijd nemen voor dingen juist O zo belangrijk, mijn to do list lag dus ook alweer klaar en telkens schreef ik er wat bij ,en jawel ik streepte gedane zaken af, maar de regel blog schrijven was blijven staan. dus jaja hier zijn we weer.
Er is best veel gebeurd sinds de laatste keer dat we een blog schreven, maar als er niks gebeurd is het leven ook zo saai dus ,wat actie geeft reactie, soms heb je ergens invloed op en soms niet en hou ik de gedachten maar bij me dat ook dan alles weer goed komt. Inmiddels zitten we vol in de lammertijd en zijn Frank en ik naast onze baan buitenshuis ook druk met de stal samen bestieren, een goede samen werkings relatie ,waarin we ook de mindere dingen met elkaar delen, maar het blijft o zo mooi als we s’avonds laat wanneer de meeste mensen al weer op 1 oor liggen, of gestrengeld in elkaar snurken als de beste, kijken naar datgene wat frank zijn passie en liefde is het houden van schapen en alle rand voorwaarde daaromheen, en ja zeker is het soms ook te druk dat je denkt poe , maar samen een passie voort zetten en ergens voor gaan dromen durven delen ,ergens voor staan maakt dat je naar mijn mening goed bezig bent.

Nu was er vorige week een jong schaap, wat aan het lammeren was, de blaas hing er prachtig bij en je zag moeder goed haar best doen om de kleine ter wereld te helpen, maar ik zag dat ze als een superman houding er uit zou moeten komen, dat ging hem natuurlijk niet worden, dus overal aan en gaan , hoppa.Lam weer terug naar binnen en pootje wat niet goed zat met wat moeite goed proberen te krijgen, dan kan ik zeggen als je dat lukt ben je als vrouw toch wel efkes ape trots,ik als verloskundige, zelf moeder , nu help ik een moeder met ja wel een drieling. Ik heb mezelf even voorzien van een schouder klopje, heb wat biest uit de spenen gemolken om zo de eerste biest heerlijk aan deze drie te kunnen geven.
Inmiddels zijn we qua aantal al weer ver over de 90 lammeren en hebben we hier in de avond uren een jongeren soos, elk lam koopt zijn kaartje Q music het foute uur begint te draaien, en hoppa feest in de stal, allemaal een braskaart ,dat ze een keer kunnen eten en drinken, we strepen netjes de vakjes af, wat zijn ze blij dat ze weer even mogen kuren dan.

Billy is nog steeds aanwezig en maakt het goed,vele mensen kennen hem , en hij geniet van zijn aandacht, dat brengt me op het volgende punt dat we op vele verzoek ,weer een lammetjes knuffeldag houden ,je kunt onthaasten ontstressen, zen worden, bijkletsen, relaxen en voor lol hebben met elkaar.Ook zijn dit jaar wederom aan wezig Melktap de lagebroekkant ,Varkens vlees fam van der AA, en nieuw dit jaar maar erg fijn om eens wat wijzer te worden over voeding/bijvoeding van de hond ,of u zoekt nog een super kennel ten tijde van vakanties oid, daarom ook aanwezig Victory staffs uit beek en donk .

Ik zou zeggen tot 10 maart bij onze lammetjes knuffeldag van 10:00 tot 15:00 , ! word zen ,ontstress,onthaast, geniet , en heb plezier . Lieve groeten van ons
frank femke ties en pien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *