SCHAPENWOLCREME

schapenwolcreme

Het idee voor de Schapen­wol­creme is ontstaan op De Noord­kroon, een Tex­else schapen­boerderij. Wol­vet uit de schapen­vacht is de basis van dit unieke prod­uct. De boerin van De Noord­kroon heeft nog meer natu­ur­pro­ducten van Texel ontwikkeld. Kom gerust eens bij ons ervaren hoe fijn de cremè’s zijn van de noordkroon. Er is voor elk wat wils, huidcrème, voetencrème, handcrème en gezichtscrème. Heeft u last van kloofjes dan ervaar de pure wolvet eens.

KOM,SMEER,& ERVAAR!

 

Wolproducten

Lanoline (ofwel: wolvet) wordt verkregen tijdens het wassen van de wol. Het heeft veel heilzame eigenschappen en wordt dan ook vaak verwerkt in allerlei crèmes.
Lanoline kan men puur of aangelengd met water gebruiken. Puur is het wel wat stugger in het gebruik maar dat lost u gemakkelijk op door een beetje vet in de palm van uw hand te verwarmen. Lanoline kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken bijv: kloven, eelt, blauwe plekken, kleine brandwondjes, huidproblemen etc. Het heeft een diepe werking, waardoor de doorbloeding wordt bevorderd. Lanoline is 100% natuurzuiver.